28 Mayıs 2011 Cumartesi

Ooooof Of bu Havalar :(

Yağmur hadi neyse, ama bir de soğuk ki :(
Yapabileceğim bir sürü şey var, evde-bahçede ve en önemlisi elişleri, ama ben de yapacak ruh hali yok, sadece bakıyorum :(

Neyyyse....
Kağıt boncuklar çıktı karşıma, bu işin ustası Sevgili Zarifçe-Nedretim var gerçi, ben biraz örnekler paylaşayım dedim ...

Bilezik ve yüzük


Kürdanlar


Saksı Süsleri  (yapılışı da var)

Kapı Süsü (Yapılışı da var)

Küpeler 

Boncuk Şekilleri ve Yapım Aşamaları

Ağaç Süsü (linkte takı çeşitleri de var)

Veeee Nazarlıklar :) Nedretim'den... Linkinde daha güzellikler var, bakmadan geçmeyin :)





16 yorum :

  1. SEN DE YAP BANUCUĞUM,NEDRET HN.KANEVİÇEYE BAŞLAMADI MI?

    YanıtlaSil
  2. nedret hanımda gördükçe merak ediyordum nasıl yapıyor acaba diye.hepde sorayım diyip unutmuşumdur.Sayende bu merakımıda giderdim bacım:)) sağolasın.

    YanıtlaSil
  3. hARİKA ,EMEĞİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  4. Aaay, yazının sonuna doğru kendiminkileri görünce bir hoş olduuum:)) Çok yaşa Banu'cuğum.
    Dört gözle gelip kanaviçeme yorum yapmanı bekledim ama kaçırdın galiba:))Fiamma haklı ben kanaviçe yaptım, sen de kağıt boncuk yapmalısın artık:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Pardon Ninoş'umdan özür dilerim. Ağzımdan Fiamma kaçtı:))

    YanıtlaSil
  6. banuuuum, sen benim aklımdan geçenleri hissediyorsun galiba. geçenlerde ip avizeyi yayınladın şimdi de bu kağıt boncukları. iki gün önce kağıttan boncuk yapsam dedim, hatta bir iki denemem de oldu, iğrençti çünkü nasıl yapılacağını bilmiyordum. internetten araştırırım dedim, bir baktım sen bulup çıkartmışsın yine:)))) sağol canım benim :)))

    bu arada havaların durumuna ben de sinir oluyorum, aynı ruh hali içindeyim, yaz mı gelecek, yaz gelmeden kış mı gelecek bir karar verse de ona göre davransak :(

    YanıtlaSil
  7. Banu ablacım bendede aynı ruh hali mevcut uzun bir süredir.Hiç bir şey yapasım yok bakıyorum bakıyorum bakıyorum sadece..
    Yavaş yavaş toparlayıp bari blogları ziyaret edeyim dedim.
    Sevgilerimle SLN

    YanıtlaSil
  8. çok güzeller... paylaşımınıza teşekkürler... bayıldım her birine...

    YanıtlaSil
  9. bu kağıt boncuklara deli oluyorum...bu muhteşem bir buluş..vallahi Nedretin ellerinden öperim ben...
    hayranlıkla baktım dakikalarca...

    YanıtlaSil
  10. Ahh nedretciğimizin boncukları bu boncuklar görüpde her defasında heves edip yapamadıklarımdan bir tane dergi ayırdım üstelik yaparım diye sanırım 1 yıl geçti üzerinden:))Ayy ne çok çeşidi varmış ama en güzeli nazarlık tek geçerim birde neduk onlarım aynalı versiyonunu yapmıştı o da çok güzeldi:)

    YanıtlaSil
  11. banucum tüm yurtta havalar böyleççbugünde adanaya dolu ve sağnak yamur indi..allah felaketlerinden korusun hepimizi..

    YanıtlaSil
  12. selam banu hanım sayfanızı,yazılarınızı sürekli takip ediyorum,harikasınız bende size imrenerek sayfa açtım ama çok acemiyim bu konuda henüz,yazılara link vermeyi,başka blogspotlardan resim eklemeyi bilmiyorum,özellikle url den sizlere imreniyorum çok beceriklisiniz.sevgiler size

    YanıtlaSil
  13. Harika şeyler yapmışlar.Nasıl yapıldığını bende bilmiyordum ve Nedret ablaya sormayı unutuyordum hep.Al işte her gördüğünü yapmaya sulanan bana yeni bir fikir daha çıkmış oldu :)))Teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  14. Boncuklara içim gidiyor Neşecim, ama bir tembellik var ki üstümde sorma, baksana Beyaz Kelebekte Işılda benim gibi olduğunu söylüyor ama Işıl tam gaz üretiyor :)
    Figenimin dediği gibi Maaşallah Nedretim öyle güzel becermişki bunları,insanı hevese getiriyor, kanaviçeleri de ayrı güzel oluyor hani. Fiammam, sen yakında kesin buna da başlarsın :)
    Eh, örnekler ve yapım aşamaları Marifetane,Emine,Özi ve Işıla yaramış, sevindim :)
    Şu havalar bir düzelse artık Şehnazım, çok tuhaflaştı yani :(
    Sevgili Adsız :) Seni ve blogunu çoook merak ettim şimdi, blog sayfanın kumanda panelinde sağ en üstte yardım bölü
    mü var, çoğu şeyi orada bulabilirsin, bulamadığını mail at, yardımcı olurum seve seve :)

    YanıtlaSil
  15. selam sevgili banu hanım ilgilnediğiniz için çok teşekkür ederim size sevecenliğinizden çok duygulandım gine döktürmüşsünüz maşallah elinize sağlık

    YanıtlaSil
  16. ADSIZcım, yorum yazarken "bir kimlik seçin" bölümünü işaretlesen de adını görsek, oradan da blogunu bulabilsek diyorum :) Önce bloguna giriş yap, sonra yorum bırakmaya başla, o zaman kimlik bilgini görebilirsin :)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)