5 Aralık 2009 Cumartesi

Biye aleti


Dikiş ile uğraşanlar bilir, biye veya kordon yapmak için dar kestiğimiz kumaşı iki yanından katlayıp dikmek gerekir, bu iş epey zorlar insanı, bazen ütü yardım eder, bazen parmaklar. Bir alet gördüm dikiş tarifinde, biye yapmak için, bu aletin satıldığı bir yer göreniniz oldu mu?


2 yorum :

  1. merhaba banu hanım,teşekkürlr öncelikle blogunuzu sürekli izliyorum.(birazda kıskanarak:))hayalimdeki yaşam benimde dogayla içiçe hobilerimle başbaşa bir yaşam)paylaşımlarınz cok güzel.bende dantel ve örgü dışında tüm elişleriyle uğrasıyorum.sanaii dikiş makinalarında kullanılıyor bu aparatlar.ev tipi makinalarda hiç görmedim.sanaii dikiş malzemeleri satan işyerlerinde bulabilirsinz.papermach teknigi ilede sorularınz vardı bir ara yanıt yazamadım ama.ben kukla ve cesitli aksesuarlar yapıyorum o teknikle.isterseniz yardımcı olabilirim.size iyi calışmalar.

    YanıtlaSil
  2. hımm cok özür.biye yapma aparatı.onuda sanaii dikiş malzemeleri satan işyerinden almıstım ben.birde makinaya takılan var verev parcayı takıyorsunz asıl parcanın etrafına dikiyor.onunla karştırdım.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)