21 Aralık 2009 Pazartesi

Neler oldu Neler


Önceki gece saat 10 sıralarında fırtına çıktı. Elektrikler bir iniyor bir çıkıyordu, 10marifete yorum yazarken demiştim heran elektrik kesilebilir diye, elektrikler tam olarak kesilmeden iniş çıkışları ayarlamaktan yorulan güç kaynağım pes etti.

Fırtına hızını arttırdı, birara yağmur yağdı, gittim yattım... Fırtına sabaha kadar devam etti, arada yağmurda tabii. Sabah, yani dün sabah fırtına hızını daha da arttırdı, elektrikler kesildi erken saatlerde. Rüzgar eve bir vuruyor, ev titriyor, öylesine şiddetli. Elektrik telleri birkaç yerde kopmuş tabii, fırtına devam ettiği için gelemiyorlar da, bilgisayarsız kaldıııım :(

Ne yapayım, oturdum hobi odamda biraz işler yaptım, bitince göstereceğim, boyalarımla oynuyorum. Yaptıklarımı kurumaya bıraktım. Bu arada akşam oldu, fırtına aynen devam, ev titremeye devam, elektrik yok tabii. Gece biraz olsun dindi fırtına. Annemle okey oynadık, yenildiiiim :(

Annem yattıktan sonra gene hobi odamda oyalandım.

Salona astığım kuşlarım vardı ya, onlardan bir tanesi dolabın bir köşesinde kalmış. Onu biraz daha süsleyip anahtarlık yaptım. Kokoş kuş oldu :)

Vitamin tabletlerinin kutularından bir tanesini paket kağıdı ile kapladım, minik bir su taşı ile süsledim, kapağını boyadım, tığ kutusu yaptım :)













Arkadaşım Nur'un hediye ettiği piknik sepetini ben iplik sepeti yapmıştım, goblenim bitince işi biten ipliklerimi yerleştirdim. Soldakiler 8 numara goblen-kanaviçe ipliklerim, sağdakiler 12 numara şile bezi işlemede kullandığım ipliklerim.














Bu arada, sürpriz yumurtaları ben iğne kutusu olarak kullanıyorum, resim bulanık çıktı ama fikir vermek için koydum gene de. Birinde kanaviçe iğnelerim, birinde şile bezinde kullandığım daha küçük ve ucu küt iğnelerim var.












Sonra da yattım, kitap okudum.

Sabah kalktığımda heryer bembeyazdı, fırtına dinmiş, oooh sessizlik...
Elektrik ancak bugün saat 17.42 de geldi. Oh nihayet bilgisayarıma kavuştummmmm :))


2 yorum :

  1. merhabalar blogunuzu yeni izlemeye başladım çok güzel,sıcak ve samimi buldum...yazdıklarınızı okurkende o şirin güzel doğa ile içiçe çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim evet evinizden bahsediyorum sanki evinizdeymişim gibi hissediyorum...kim bilir belki birgün tanışmakda kısmet olurevinize gelmekte:) sevgiyle kalın bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de kar istiyoruum. Aynı fırtına bizde de vardı. Kaç gecedir sabahı sabah ettik. Neyse ki elektirikler uzun süre gitmedi.
    Merak ettim seni, adresini verebilmiş olsun bugün kargolayacaktım. En kısa zamanda bekliyorum adresi.

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)