29 Ocak 2014 Çarşamba

Her Haliyle Geridönüşüm :)

Ben yapacağım...
Bidonlardan yaptım çöp kutuları filan yapışkanlı kağıtlarla kaplayarak, ama böyle süslüsünü ve de kumaştan olanını yapmadım...
YAPMALIYIM...
YAPMALISIN...
YAPMALI...

Bu resimdeki sadece kumaştan yapılmış, düzgün durmaz yani, ama benim fikrim plastik deterjan bidonları var ya, onlara içli dışlı kılıf yapmak, hatta bu sitedeki gibi değil, üstten geçme birşey, yıkaması kolay... Bilmem anlatabildim mi :))
YAPMALIYIZ...
YAPMALISINIZ...
YAPMALILAR...

Kafayı yemenin belirtileri mi acabaaa ... :)))


12 yorum :

  1. bencede herkez yapmalı kimse atmasın bidonları,kartonları:)) (yakında çöp ev olma yolunda ilerlicez:)))

    YanıtlaSil
  2. Rahmetli ananemin bir lafı vardı 'çoksun evren'derdi şimdi bende sana Çoksun Banu diyorum, üretimde fikirde sınır tanımıyorsun

    YanıtlaSil
  3. senin tarifin daha mantıklı yabancı bir blogda da dikilmişini görmüştüm,
    benimde kapağı kırılmış plastik çamaşır sepeti aynen senin tarifle yapılmayı bekliyor:)) ama bir türlü sıra gelmedi geçen gün taşıp duran elyaflarımı bastım içine bir süre daha bekleyecek:))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. bende de son zamanlarda kılıflı keçe kutu yapma merakı başladı. desen desen renk renk yapıyorum. hatta cicci annem (kayınvalidem :) ) yoğurt kaplarından yapmamı tavsiye etti ama henüz denemedim. atmamak kullanmak lazım bu tarz şeyleri.

    YanıtlaSil
  5. Banucum bu harika fikir.imrendim bende yapmak istiyorum.ama bende nerde o marifet.
    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  6. Ben yapmaya başladım bile...

    YanıtlaSil
  7. süper fikir! teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
  8. Eveeet.... Herkes fikri beğendiğine göre... hadi bakalım, görelim yaptıklarınızı... ister kumaş kaplayın, ister yapışkanlı kağıtla kaplayın, ama plastik bidonlar, ya da büyük pet su şişeleri süslenince çok işe yarıyorlar ona göre... :)

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)